Klanten reviews

 

Uw mening is belangrijk: schrijf zelf een review!

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u een review te plaatsen over uw ervaringen bij

Camping en Camperpark Het Gelders Eiland

.

Gelders Eiland en de Koikarpers.

23 september 2019

Zaterdag 21 september na wat omzwervingen aangekomen. Wat een leuke Camping. We werden hartelijk verwelkomt door Mellisa en later lekker in het zonnetje zittend door de Koikarpers. Wat een leuk terrein en wat een leuke plannen nog en wat een hartelijkheid. We besloten nog een nacht te blijven, maar vertelden tevens niet veel aan eten bij ons te hebben. Geen punt, kom maar aan !! Waar maak je dit nog mee !! Wij camperaars hebben altijd wel een blik “nood” ergens liggen en samen met brood en een hand vol pruimen kwam alles goed. Pruimen mochten we ook nog plukken als we wilden en dat wilden wij wel. Pruimenjam wordt gemaakt en we brengen graag de volgende keer een potje mee. Of het een camping is voor kleine kinderen weet ik niet. Waarschijnlijk is dat hun doel groep niet. Mogelijkheden genoeg….mijn handen kriebelen….

Walter en Teuntje Geerdink

Super geweldige en sfeer volle camping voor caravans en campers

22 september 2019

Afgelopen weekend waren wij te gast op deze camping. Wat een verzorgde camping is dit zeg! Niets zijn de beheerders, Melissa en Henri te veel. Echt een heerlijk weekend teveel. Super. We komen zeker nog een keer terug👍🏻👍🏻👍🏻

Rob en Carola Klerk

Goede camping met zeer vriendelijke eigenaren

16 juni 2019

Samen met mijn zoon van 25-05 tot 02/06 een week gekampeerd op de camping. Zeer naar me zin gehad op deze camping. Leuke vijver in het midden van de camping waar je in een gedeelte van de vijver kan zwemmen. Ook sanitair is altijd schoon En de eigenaren Mellisa en Harry zijn zeer gezellige mensen. Die aandacht geven aan de camping gasten . En in de omgeving is er een hoop te doen zoals: Fort Pannerden, Openlucht museum, kasteel Doornburg, Slot Ter Berg, Burgers Zoo en bij de Tolkamer bij restaurant gezeten Zeker een camping om nog is terug terug te komen

H W Schoot

Wat een prachtige camping

14 juni 2019

Afgelopen Pinksterweekend hier op de camping verbleven en er ook nog een dagje “aangeplakt’! Het is hier prima voor elkaar, mooie ruime plaatsen en goede voorzieningen. De omgeving is prachtig en mooie routes om te fietsen. Eigenaren heel hartelijk en gastvrij, ook nog gezellig koffie gedronken met hen omdat het toen ‘even’ rustig was.Kortom een aanrader!

maarten en gré de vries

Top locatie en super gastvrij ontvangst

3 juni 2019

Met hemelvaart 5 dagen met de camper op camping het Gelderse eiland gestaan. Prachtig parkachtig aangelegd met een karpervijver. Heerlijk gefietst langs Rijn en Waal. Familie Peters doet er alles aan om het zo aangenaam mogelijk te maken. Mooi en en schoon sanitair, afwasmogelijkheid met teiltjes en afdruiprekjes. Toen we in de schaduw achter de camper zaten kwam Henry langs om te zeggen dat we lekker in de boomgaard konden zitten als we dat wilde. Ook kwam hij speciaal afscheid nemen en Melissa trakteerde ons op koffie voordat we vertrokken. Wat een vriendelijke mensen! Wij komen zeker terug.

Petra Hoek

Camping het Gelders eiland

25 maart 2019

Prachtig mooie camping schoon en net sanitair! Ruime plekken en vriendelijke eigenaren die altijd voor je klaar staan. De rust is echt heerlijk en een goede uitvalbasis voor mooie fietstochten. Niet ver van Duitsland waar je met fiets zo bent. Al met al “EEN ECHTE AANRADER”

Patrick

Leuk!

28 november 2018

We hebben in november 1 nachtje hier gekampeerd met ons tentje gedurende een wandelweekend. Van tevoren gemaild of de camping open was en bijna meteen kregen we bericht terug dat hij open was. Later bleek dat de eigenaren de deuren min of meer speciaal voor ons open hadden gezet en dat hebben wij zeer op prijs gesteld. We kwamen aan in het donker en de heer heeft ons geholpen een mooi plekje te vinden, op ons verzoek heeft hij ’s nachts het licht uit gedaan van de lantaarnpaal, hij heeft een heerlijk kampvuurtje voor ons geregeld dat hij tot ons grote vermaak op z’n traktortje naar ons toe kwam rijden en als klap op de vuurpijl heeft hij ons ook nog twee grote borden dampend eten bezorgd! Heerlijk geslapen, rustige camping (in november tenminste) en de eigenaren zorgen ervoor dat je niets tekort komt!

Frank en Janneke

Mooie camping

1 november 2018

Mooie camping . Net sanitair ruime plekken . En wat een rust . Mooie omgeving om te fietsen zoals naar Gelders eiland richting Lobith.

Henny Gruizinga

De Camping en Camperpark Het Gelderse Eiland

1 november 2018

De Camping en Camperpark Het Gelderse Eiland is een echte aanrader, wij zijn er in oktober in totaal 4 nachten verbleven. Het onthaal was heel hartelijk, we werden meteen door de campingbaas uitgenodigd voor een kennis making met de pas geopende camping, wij waren namelijk de eerste camperraars die daar wilde overnachten. Het was er wel erg stil zo alleen op de camping. Nadat we de camping bekeken hadden werden we uit genodigd voor een heerlijke kop koffie, na een heerlijk gesprek hebben we maar besloten om een plek op de camping te zoeken (waar we geen moment spijt van hebben gehad). De kinderen van het gezin kwamen heel spontaan vragen hoe wij hun hadden gevonden, via internet natuurlijk vertelde wij, op de site van de SVR. We hebben er mooie dagen doorgebracht met fietsen in de erg mooie omgeving. Ook op de camping was het genieten van de mooie aangelegde grote vijver met heelveel Koi-karpers en reigers wat de baas niet zo fijn vond, maar het hondje was er dol op, en joeg ze regelmatig de stuipen op het lijf. De zons opgang en ondergang en sterrenhemel was een openbaring om te zien, zeker met zo’n helderweer van de laatst dagen in oktober. Ook konden wij gebruik maken van de boomgaard waar nog voldoende appels en peren waren, en niet te vergeten de walnoten die er voor het oprapen lagen. De laatste dag hebben we nog een rit gemaakt met de buurman van de camping, met zijn 2 Friese paarden en koets, een verrassing dat we zeker niet hadden willen missen. Hartelijk dank voor de mooie dagen, koffie en de gezellige gesprekken bij het kampvuur. Groetjes, Mieke en Louis Keijsers

Lodewijk Keijsers

4.84.8 van de 5 sterren (op basis van 9 beoordelingen)
Uitstekend78%
Erg goed22%
Goed0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Adres :

Camping en Camperpark het Gelders Eiland
Loostraat 18 B
6913 AG Aerdt
Gelderland, Nederland
Tel : 0653301156
Tel : 0624281888
info@campinghetgelderseiland.nl

© Copyright 2018 bij Camping het gelders eiland