Klanten reviews

 

Uw mening is belangrijk: schrijf zelf een review!

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u een review te plaatsen over uw ervaringen bij

Camping en Camperpark Het Gelders Eiland

.

Camping het Gelders eiland

25 maart 2019

Prachtig mooie camping schoon en net sanitair! Ruime plekken en vriendelijke eigenaren die altijd voor je klaar staan. De rust is echt heerlijk en een goede uitvalbasis voor mooie fietstochten. Niet ver van Duitsland waar je met fiets zo bent. Al met al “EEN ECHTE AANRADER”

Patrick

Leuk!

28 november 2018

We hebben in november 1 nachtje hier gekampeerd met ons tentje gedurende een wandelweekend. Van tevoren gemaild of de camping open was en bijna meteen kregen we bericht terug dat hij open was. Later bleek dat de eigenaren de deuren min of meer speciaal voor ons open hadden gezet en dat hebben wij zeer op prijs gesteld. We kwamen aan in het donker en de heer heeft ons geholpen een mooi plekje te vinden, op ons verzoek heeft hij ’s nachts het licht uit gedaan van de lantaarnpaal, hij heeft een heerlijk kampvuurtje voor ons geregeld dat hij tot ons grote vermaak op z’n traktortje naar ons toe kwam rijden en als klap op de vuurpijl heeft hij ons ook nog twee grote borden dampend eten bezorgd! Heerlijk geslapen, rustige camping (in november tenminste) en de eigenaren zorgen ervoor dat je niets tekort komt!

Frank en Janneke

Mooie camping

1 november 2018

Mooie camping . Net sanitair ruime plekken . En wat een rust . Mooie omgeving om te fietsen zoals naar Gelders eiland richting Lobith.

Henny Gruizinga

De Camping en Camperpark Het Gelderse Eiland

1 november 2018

De Camping en Camperpark Het Gelderse Eiland is een echte aanrader, wij zijn er in oktober in totaal 4 nachten verbleven. Het onthaal was heel hartelijk, we werden meteen door de campingbaas uitgenodigd voor een kennis making met de pas geopende camping, wij waren namelijk de eerste camperraars die daar wilde overnachten. Het was er wel erg stil zo alleen op de camping. Nadat we de camping bekeken hadden werden we uit genodigd voor een heerlijke kop koffie, na een heerlijk gesprek hebben we maar besloten om een plek op de camping te zoeken (waar we geen moment spijt van hebben gehad). De kinderen van het gezin kwamen heel spontaan vragen hoe wij hun hadden gevonden, via internet natuurlijk vertelde wij, op de site van de SVR. We hebben er mooie dagen doorgebracht met fietsen in de erg mooie omgeving. Ook op de camping was het genieten van de mooie aangelegde grote vijver met heelveel Koi-karpers en reigers wat de baas niet zo fijn vond, maar het hondje was er dol op, en joeg ze regelmatig de stuipen op het lijf. De zons opgang en ondergang en sterrenhemel was een openbaring om te zien, zeker met zo’n helderweer van de laatst dagen in oktober. Ook konden wij gebruik maken van de boomgaard waar nog voldoende appels en peren waren, en niet te vergeten de walnoten die er voor het oprapen lagen. De laatste dag hebben we nog een rit gemaakt met de buurman van de camping, met zijn 2 Friese paarden en koets, een verrassing dat we zeker niet hadden willen missen. Hartelijk dank voor de mooie dagen, koffie en de gezellige gesprekken bij het kampvuur. Groetjes, Mieke en Louis Keijsers

Lodewijk Keijsers

4.54.5 van de 5 sterren (op basis van 4 beoordelingen)
Uitstekend50%
Erg goed50%
Goed0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Adres :

Camping en Camperpark het Gelders Eiland
Loostraat 18 B
6913 AG Aerdt
Gelderland, Nederland
Tel : 0653301156
info@campinghetgelderseiland.nl

© Copyright 2018 bij Camping het gelders eiland